miércoles, 30 de abril de 2014

viernes, 25 de abril de 2014

Sr Mezcal & Mexcalina al Naraniga

Dissabte a la nit després de la degustació de cuina Mexicana: Sr Mezcal & Mexcalina en sessió al Naraniga: Surf, Garage, R'N'R, Cumbia, yeyé...













 

jueves, 24 de abril de 2014

Dissabte 26 degustació de Cuina Mexicana al Naraniga


Dissabte 26 degustació de Cuina Mexicana al Naraniga Michelle Resendiz, mexicana, experta cuinera i co-propietaria del servei de catering "La Cocina de Frida" s'encarregarà de preparar una degustació de menjar autèntic 100% mexicà per a tots i totes les que gaudiu amb el menjar Mex-Mex. La degustació consistirà en un plat amb dos "burritos norteños" (farcits de carn de vedella amb verdura) i guacamole amb naxos. També hi hauran un parell de salses artesanals i úniques, per acompanyar "els burritos", una de elles picanteta (a Michelle li agrada anomenarla “levantamuertos” jejeje) i l'altra més suaveta. El preu del plat es de sols 5 € !!! 

Tots els productes utilizats per a la degustació son frescs de mercat i l'elaboració obviament és artesanal. Per favor, per a que la nostra cuinera es puga organitzar vos heu d'inscriure-vos al Naraniga!! Data tope inscripció 24 d'abril.