jueves, 25 de septiembre de 2014

Cover weekend al Naraniga!!!



Com ja sabeu al Naraniga som uns fanàtics de les versions. Este cap de setmana volem que ens ajudeu a preparar la selecció musical amb les covers que més vos agraden. Podeu participar a l'esdeveniment de facebook o al hastag #naranigacover

sábado, 20 de septiembre de 2014

Sentim els colors!!! Temporada 2014-15



Sentim els colors!!! Este cap de setmana arranquem la temporada 2014/15 al Naraniga . Divendres a la nit entreguem el premi del concurs de fotografia de l'estiu. A més sorteig de dos entrades per al festival Rhythm & Beach. Dissabte fent-te o presentant el teu carnet de soci/a descompte d'un euro a la primera copa. Tot regadet amb la millor música del Niga!!! Arranquem forts!!!



miércoles, 17 de septiembre de 2014

jueves, 11 de septiembre de 2014

III Aniversari Naraniga!!!




Després d'un estiu molt intens arriba setembre el temps del nostre aniversari. I és que ja fa 3 anys que ens vam enrolar en esta locura que és el Naraniga. Anys sense descans amb la Taronja Negra, intentant crear i consolidar un projecte diferent a Borriana amb la música, la cultura i el bon servei com a bandera. Temporades en les que hem rebut el recolzament de tots vosaltres!!! El cap de setmana del 12-13 de setembre ho celebrarem com toca!! Gràcies per estar ahi!!!



Divendres reobrim el Naraniga Gastromusic . Per celebrar el nostre III aniversari a la nit tindrem a dos dels nostres residents favorits Emilio Cinnamondj i Fran McClane amb una gran sessió plena de 50's, R&R, Rythm&Blues, 60's, Garage, Northern Soul, Beat, Punk Rock i Power Pop!! Prepareu-vos per ballar...canyella fina!!!  


Dissabte a la nit un dels millors directes per celebrar el III aniversari del Naraniga Gastromusic , EDU MANAZAS & WHISKEY TREN donant canya al Niga!!! Els que ja els coneixeu sabeu de que va el tema, els que no no podeu perdre la convocatòria. Prepareu-vos per gaudir d' esta banda de Blues madrilenya formada en Octubre de 2000. Des d'aquell día han deleitat al públic en més de 1500 actuacions. Habituals al Circuit de Clubs i Cafès Concert per tot l'estat, també actuen regularment a Centres Culturals, i als més reconeguts Festivals de Blues i Jazz que s'organizan a la peninsula. Edu Manazas, també conegut com a Edu Bighands, esta considerat per crítica i públic com l'intèrpret més "Negre" del panorama actual. Junt als Whiskey Tren demostra valentia per arriscar, inventar i obrir nous camins. No hi ha límits.


Edu Manazas & Whiskey Tren son: Edu Manazas: Veu i Guitarra, Pino Sambataro: Bateria, Oskar Gonzalez: Guitarra, Phineas Sánchez: Baix.

Dissabte 13 de setembre i per a celebrar el nostre III Aniversari rebrem SR. LOBEZNO al Naraniga. Personatge clau l'escèna negra a la península i reconegut internacionalment, status més que mereixcut per destacar en varies facetes: director de club, promotor, col·leccionista de vinils de música negra, punxadiscos i finalment, compilador. S'ha llaurat una gran reputació como a Dj des dels seus inicis als plats coincidint amb l'apertura a Granada del club Afrodisia, centre neuràlgic de la música negra en esta ciutat i referent a nivell estatal del so Funk, Soul, Acid Jazz, Afrobeat, Boogaloo, Reggae, Hip Hop, Brasileny, Broken Beats... Club del que és soci fundador, i en el que ofereix els seus sets setmanalment des de la seua apertura.