sábado, 8 de agosto de 2015

NIGA VINYL FEST - 1ª Edició - Dijous 13 d'agost NARANIGA PLATJA BORRIANA



NIGA VINYL FEST - DIJOUS 13 d'agost des de les 18 hores
NARANIGA PLATJA - Platja de l'Arenal Borriana
FREE PASS - BEACH PARTY
Sessions, mercat de vinils i roba
#nigavinylparty 


- DJ Andy Smith (Ex-Portishead, Jam Up Twist, Lost&Found, Madame Jojo's · London/UK).

- Cinnamon DJ (Spoonful Soul Club, Naraniga · Benicàssim)

- Mash Masters (La Plana Tropikal · Castelló)

- The Scorchin' Dynamite Sounds (Bredda Jamaican Music Club · Benimaclet · València)

- Black Chancho (Naraniga · Borriana)

-------------------------------------------

SPONSORS

*Citra Borriana Cervesa Artesanal

*Ron Brugal

PROGRAMA RADIO OFICIAL
*CANNONBALL VOX UJI RÀDIO

MITJÀ OFICIAL
*NOMEPIERDONIUNA

COL.LABORADORS

*La Plana Tropikal
 *Pepe Clandestino

*Associació Cultural Soul Explosion


*Vindaloo Camisas Hawaianas
http://www.vindaloo.es/

*Krakatoa Records
http://www.krakatoarecords.com/es/

*Presumidas 50's
http://www.presumidas.es/

*Artinwreck

* Castellón Baila
http://www.castellonbaila.com/

*Retropot
http://www.retropot.es/
 

Promotora: NIGA VINYL FEST

Productores:


AUDREY EVENTS

--------------------------

- DJ Andy Smith (Ex-Portishead, Jam Up Twist, Lost&Found, Madame Jojo's · London/UK).


La bomba de l'estiu sense dubte és la presència d'Andy Smith al Naraniga Platja. Una cita que nos vos podeu perdre.
Andy Smith va ser el primer DJ en llançar un LP multigènere de mescles en un gran segell al maig de 1998 per a les discogràfiques: Phase 4 Records i London Records. The Document que va colpejar el carrer superant àmpliament les 100.000 còpies venudes, es va convertir en la banda sonora per a una generació que havia escoltat Coldcuts Journeys per discjòqueis però que tenien la necessitat d'una mica més - The Document va omplir aquest buit barrejant Funk, Soul, Hip Hop i música electrònica.
Aquesta versatilitat i domini de diferents gèneres va fer que Andy Smith fos la persona ideal per a dotar de samplers a la banda britànica de trip-hop Portishead (Bristol, 1991) en els seus primers dos àlbums: Dummy (1994, Go! Disc) i Portishead ( 1997, London / Go! Disc).
Posteriorment a la seva feina en les gires amb Portishead es va establir com a productor underground en un de les més irresistibles bases del panorama Hip Hop, treballant amb Scott Hendy (Boca45) sota el nom de Dynamo Productions.
Andy Smith regularment actua en clubs per tot el món, tenint diverses residències habituals establertes principalment a Londres, entre les quals es troben les següents:
Lost & Found, on inicialment compartia nit amb el gran dj escocès Keb Darge, posteriorment amb un altre il·lustre de les cabines: Dave Crozier, durant molts anys a la gran sala Madame Jojo 's al Soho i recentment recuperada a The Electric Carrousel, Picadilly, London
Jam Up Twist (festa itinerant que ha recorregut pràcticament tota la geografia europea).
Les Jam Up Twist Parties van sorgir com a continuïtat a les nits Lost & Found que feia al Madame Jojo's des del 2005. En les festes Jam Up Twist sol convidar a grans djs de Londres i de la resta d'Europa a compartir aquestes genials nits, entre ells es troben: Martin Freeman, Craig Charles, Sue Grant, Richio Suzuki, Diddy Wah o fins i tot el nostre resident Cinnamon Dj ha tingut la sort en dues ocasions de gaudir punxant al seu costat.
* Boombox, on fa un repàs de temes que van des Funk dels 70, Old School Hip Hop, Disco, Boogie & Early House (The Bussey Building i altres sales conegudes de la City londinenca).
* Fish Fry, la seva nova nit els divendres al JOE s Bar de Camden, la festa on intercala temes antics dels 50 's fins a la música de les pistes de ball dels 80's.

Carrera discogràfica:
Completant la sèrie iniciada per The Document anys enrere, va gravar The Document 2 i The Document 3 rebent extraordinàries crítiques professionals i pel fidel públic en general, sent avui dia cotitzats LPs en el món del col·leccionisme.
A aquesta saga, el 2006 li va continuar un disc amb sabor reggae llançat sota el nom de The Trojan Document (Sanctuary Records), amb el qual l'oient anava viatjant a través de diversos estils compresos entre: Early Ska, Rocksteady, Roots, Dub i Dancehall.
Continuant amb la descripció de la prolífica carrera musical d'Andy, també ha gravat un disc recopilatori dedicat a un dels seus estils favorits, el Northern Soul recollint així una altra de les nits temàtiques que feia a la sala The Jazz Cafè a Camden, Londres, que es troba celebrant el seu 25 aniversari.
Per al reconegut segell Freestyle va gravar el disc Freestyle mix, en el qual s'incloïa el primer tema propi d'Andy, Sounds Start Rockin, tema gravat també en 12 ".
Així mateix per al segell Record Kicks va gravar el disc Let 's Boogalooo Vol.4 recorrent estils musicals que van des del Funk, Lattin Jazz al Northern Soul.
Recull de New Orleans Funk juntament amb Dean Rudland, un esquisita selecció de temes.
En els seus recopilatoris Jam Up Twist, on repassa el contingut de les seves festes homònimes auna diversos estils: Northern Soul, R & B, R&R, Rockabilly i Ska.
Té fins a la data els següents discos publicats:
DJ Andy Smith 's Jam Up Twist, disc doble per Ace Records (2011)
Jam Up Twist USA edition recopilada juntament amb Deaño Sounds, caixa de 7 vinils edició limitada per Cultures of Soul (2014).
Completant tota la seva carrera també ha tret un recopilatori juntament amb Keith Lawrence que porta per nom Jamaica Funk, on revisa temes de Funk que han inspirat la música reggae.
Andy Smith Diggin 'in the BGP Vault
Amb més de 16.000 seguidors al seu compte Mixcloud cada any puja infinitat de sessions i així com els seus programes de ràdio en Sine.fm que fan les delícies del públic respectable i qualsevol melòman, no en va Andy és un dels col·leccionistes de música en vinil més respectable en tot Regne Unit.

--------------------------

- Cinnamon DJ (Spoonful Soul Club, Naraniga · Benicàssim)


Cinnamon dj és un gran fan de la música desde ben xicotet, un adicte compulsiu a musica en viu de diversos estils i subgeneres. Desde que va començar a puntxar en el 2005 al Octopussy Psycho Groovie Club a Castelló i en el Shangri-La Beach Club a Benicassim ha fet un recorregut ample en els seus set list. Començant pel Powerpop, Punk Rock passant per la música indie i gaudint en els darrers quatre anys amb sel.leccions de musica negra. En els darrers anys la seva estancia a Londres ha sigut definitiva per moldejar el seu gust esquisit per la musica 50’s i principis dels 60’s. Aprofundint en el Rhythm & Blues, Soul, Northern Soul i resta de subgeneres negres.
Compartint nits i gaudint amb gran djs i col·leccionistes de vinils a la city londinense: Andy Smith, Sue Grant, Dave Crozier,…, va decidir encaminar al seua carrera de dj cap a ritmes rock&roll, R&B i Northern Soul. De la seua estancia a Londres, va ser dj invitat a les Casino Royale Nights que es feien al Barfly, a Camden, durant dos anys, fins que la coneguda festa que portava 15 anys organitzan-se va desapareixer. Paralelament ha sigut convidat per l’Andy a puntxar amb ell dues vegades al JOE’s Bar, en les festes Jam Up Twist que organitza l’Andy per tot Regne Unit i resta d’Europa.
L’any passat va estar treballant a Glasgow i es va convertir en uns dels djs residents de la glamurosa sala vintage 50’s Swing Ltd a Hope Street, on es reunia cada dissabte la flor i nata de la ciutat escocesa.
Durant l’ultim any ha canviat completament la seva maleta passant-se al vinil en 7 polsades i LPs que fan les delicies de qualsevol melòman o persona amb gust musical.
Actualment és dj resident a les Funny Sessions del Spoonful Soul Club a Castelló i del Naraniga (Burriana), on xala cada vegada de te la oportunitat de punxar amb la gent que acudís així com en tota la Niga Family que el fa sentir com a casa.
Paralelament comparteix projecte radiofònic amb el seu bon amic Fran McClane, a Cannonball-VOX UJI Ràdio 107.80fm desde fa quatre temporades. Aquest programa es un del més escoltats a la 107.80fm, portant ja realitzats més de 120 programes on s’ha fet un recorregut ben complet per diversos estils i epoques.
En definitiva un dj que porte deu anys de carrera amb el firme propósit de aplegar a la gent i fer que disfruten una bona estona amb la seua sel.lecció i passió per la música.

--------------------------

- Mash Masters (La Plana Tropikal · Castelló)


Mash Masters també s'apunten al Niga Vinyl Fest!!!!!
Mash Masters naix l’estiu de 2012 a Castelló de La Plana com un nou projecte musical de 4 joves amants de la música negra i col·leccionistes de vinils que decideixen ajuntar-se per crear un col·lectiu de dj’s inspirat en la cultura jamaicana i caribenya del sound system.
A les seves sessions només hi ha un objectiu, fer ballar al públic a través de la millor música negra i tropical de tots els temps, des de Brasil a Jamaica passant per la música afroamericana i els ritmes llatins més clàssics. Un còctel de FUNK, SOUL, REGGAE, SKA, SAMBA, CUMBIA, BOOGALOO, RUMBA i influències de HIP HOP, DANCEHALL i la cultura del djing.
Els remixos (alguns de producció propia) i els “mashups” (és a dir, reproduir dos cançons simultàniament) amb ritmes clàssics jamaicans o llatins són les seves principals senyes d’identitat que junt a les joietes en vinil de les seues maletes creen un còctel musical que no podras parar de ballar.
WE ARE COCKTAIL SOUND MACHINE !!

--------------------------

- The Scorchin' Dynamite Sounds (Bredda Jamaican Music Club · Benimaclet · València)

 

The Scorchin' Dynamite Sounds també tenen ganes de Niga Vinyl Fest.
SCORCHIN' DYNAMITE SOUND és la unió dels dos clubs més importants de València ciutat dedicats als sons jamaicans primigenis; SKABA DYNAMITE SOUNDS de Saül Ska-bà i The Scorcher de Miquel Injection. Tots dos integrants del col·lectiu pioner a portar aquests sons a la seva ciutat a través de concerts i punxades Bredda Jamaican MUSIC CLUB.
Saül Ska-ba porta 20 anys passejant vinils tant per València ciutat com altres ciutats primer amb les més eclèctiques punky REGGAE PARTIES i més tard amb les més especialitzades SKA-BA DYNAMITE SOUNDS. Per aquestes últimes han passat els més prestigiosos discjòqueis a nivell tant local com estatal dels ritmes sincopats dels 50, 60 i primers 70 tant de Jamaica com d'altres latituds. També ha servit de plataforma per a molts joves punxadiscos. Entre ells i dels primers Miquel Injection que ara porta el seu propi club The Scorcher per on han passat també importants punxadiscos també tant a nivell local com estatal, i que també ha passejat els seus vinils per diferents festivals i clubs fora de València.
D'ambdós clubs surt aquest nou projecte on es podrà escoltar tant explosiu ska, com a dolç rocksteady, com contagiós early reggae, però també el primer so que va dominar els primers sound systems jamaicans, el rhythm'n'blues pel qual tots dos djs mostren especial inclinació. I tot això a 45 o 33 revolucions des dels negres solcs de vinils.


-------------------------- 

- Black Chancho (Naraniga · Borriana)

  

Black Chancho és el dj resident i programador del Naraniga. La música l'ha acompanyat des de ben menut de la mà del seu pare, melòman empedernit i percussionista de bandes locals dels 70. Influenciat per bandes com Osibisa i Eric Burdon and War naix els seu gust pel funk i els ritmes africans.
L'amistat amb el gurú musical de Borriana per excel·lència i sensei particular Voro Dj (Salvador Bort) i el contacte des de ben jóve amb les noves influències musicals del desparegut local Jamaica li fan obrir les orelles a generes i estils.

La seua trajectòria personal el convereteix en una eponja sonora, escoltant des de Canço Protesta a Hardcore dels 90 (HHH, Sin Dios, Fun People, El Corazón del Sapo, Subterranean Kids...) fins a flamenc o Drum and Bass, passant pel Hip Hop, Reggae i Rock and Roll o música llatinoamericana. Una amalgama musical que l'acompanya des de sempre.

El descobriment dels recopilatoris d'Isidro Sanchez (Sr. Lobezno) i del seu club AFRODISIA CLUB a Granada, el captiven i decideix definitivament unir-se a la causa i fer bandera de la música negra.
Vicent Aleixandre des de la seu faceta de programador convida a djs i selectors variats al Naraniga amb l'intenció de compartir el missatge músical amb els seus amics i clients. A més d'aprofitar per a descobrir nova música i ampliar el ventall de propostes dels locals.

Actualment esta començant la seua pròpia col.lecció de vinils i ens donarà una mostra al Niga Vinyl Fest.






No hay comentarios:

Publicar un comentario