sábado, 30 de mayo de 2015

Dissabte 30 de maig Cinnamon dj al Niga!!!


Dissabte 30 de maig a la nit nova sessió de Cinnamon Dj al Naraniga . Prepareu-vos per gaudir de la millor música en vinil!!!

Amb la maleta plena de noves adquisicions del magnific stand que hi havia al surforama Hep Stylo!
Sonaràn els següents 45s entre d'altres:
- Little Willie John
- Big "T" Tyler
- McKinley Mitchell
- Teddy (Mr Bear) McRae
- Big Mamma Thornton
- Carl Lester & The Show Stoppers
- Kid Thomas
Així que prepare-vos per a gaudir de la millor música negra, R&B, 50's R&R i Soul!
fins el dissabte a la nit!

Sorteig 2 entrades per a Los Granadians


És un plaer per a nosaltres col.laborar amb el 3r Castelló Scooter Crew Meeting! (29-30 maig) que organitza Castelló Scooter Crew. Vos convidem a gaudir de la gran programació que han preparat. Si voleu assitir al concert de Los Granadians del Espacio Exterior & The Broken Coconuts al Naraniga Gastromusic fem un sorteig de 2 entrades. De dimecres a divendres podeu insrcriure-vos a la barra!!!

viernes, 29 de mayo de 2015

Dijous Jam Session amb Juanjo Carratalà


Este dijous per a tancar la temporada de les jams al Naraniga Gastromusic, tirarem la casa per la finestra i ens acompanyarà un gran amic que no necessita presentacions: el mestre Juanjo Carratalà. Obrirem la jam amb uns arranjaments de Latin Jazz. Amb la direcció de Diego Barberà i l'habitual col.laboració del combo de The Session amb David Gonzalez, Carlitos Garcia, Marc Agut, Joan Villalonga, Constancio Domingo i molts més!!!!

martes, 26 de mayo de 2015

Curs d'Algues al Naraniga



impartit per Celia Gascó.

En aquest curs t'ajudarem a conèixer un poc millor les algues:

- Com poden millorar les teves salut
- Els seus temps de cocció
- Com conservar-les, etc ....

Farem diferents plats amb elles, des d'una sopa fins a unes postres, receptes senzilles i saboroses:

- Sopa de miso amb alga wakame
- Verdura multicolor amb salsa de nous amb alga espagueti de mar
- Condiment d'algues dulse
- Xips d’espagueti de mar
- Panna cotta d'ametlles amb salsa de maduixes (alga agar-agar)

Inscripció 15 euros · Places limitades

Divendres 29 de maig de 18 a 22 hores


sábado, 23 de mayo de 2015

Dissabte Black Sessions al Naraniga


Dissabte a la nit Black Sessions al Naraniga Gastromusic. Amb la millor música negra. Blues, northern soul, latin, bugalú, rock & hits!!!!

Teaser Estiu 2015 Naraniga Platja




Esteu preparats per a viure un estiu inoblidable?. L'estiu 2015 al Naraniga PLATJA ja està a punt d'arrancar i estem amb moltes de ganes de música i festa!! ‪#‎summeriscoming‬ ‪#‎naranigaplatja‬ #summerniga15

jueves, 21 de mayo de 2015

Dijous 21 Jam Session al Naraniga. Músic convidat: Hèctor Tirado




Este dijous 21 i el proper 28 de maig fem les JAM SESSIONS de despedida de la temporada al Naraniga Gastromusic del poble.
Per a estes dates contarem amb la col·laboració de músics convidats. En la primera un músic molt especial per a nosaltres, el guitarrista i productor vila-realenc Hèctor Tirado que després d'una temporada a la índia ens tornarà a fer gaudir del seu so tant personal. Sera este dijous 21 a les 22:30 al Naraniga.

viernes, 15 de mayo de 2015

Escalada a la Gatera!!!


Obert de dimecres 20 a diumenge 24 de maig de 18 a 21 hores

Puntxa & Lleó dissabte 16 al Naraniga



Este dissabte 16 de maig a la nit a la cabina del Naraniga Gastro&Music tindrem Puntxa & Lleó. Dos grans amics de la casa que s'estrenen com a selectors, dos fenomens!
Ens preparen una sessió amb Mod Revival, Ska, Punk i Oi, però segur que tindrem sorpreses prepareu-vos per a gaudir amb el dúo dinàmic!!!
#puntxailleo #spatenspirit #agpcrew #cosdeballaora #oi
 

miércoles, 13 de mayo de 2015

Presentació del llibre Introducció Als Esports De Muntanya - dissabte 16 de maig


Dissabte a la vesprada, les lletres i els esports de muntanya es donen la mà al Naraniga amb la presentació del llibre Introducció als esports de muntanya. Un producció autoeditada mitjançant micromecenatge per Estudi Grafema que va veure la llum en abril d'este any.

Des de les 8 de la vesprada, comptarem amb els seus autors Cèsar Martí (escriptor) i Daniel Olmo (il·lustrador) que ens parlaran del seu llibre.

Introducció als esports de muntanya és un obra introductòria i tècnica, en català, per tothom que desitge introduir-se als esports de muntanya o reciclar-se'n, amb imatges en color, il·lustracions, un acurat disseny i texts concisos. L'objectiu d'aquest llibre és que, qui el llegisca, puga obtenir uns coneixements bàsics dels diversos esports de muntanya que hi són esmenats, així com del material emprat per a realitzar-los d'una manera segura. Per aqueixa raó els texts són el més senzills i concisos possible, perquè tothom puga entendre'ls. El contingut és:

- Material.
- Nucs
- Ràpel.
- Barranquisme.
- Tirolina.
- Ponts.
- Escalada esportiva.
- Escalada en via ferrada.

esportsdemuntanya.cat

L'acte està organitzat per l'Agrupament Escolta Borriana, l'Associació Cultural Soul Explosion, la Gatera-Saleta d'escalada, Naraniga i el Col·lectiu d'Escalada Borriana. Compta amb la col·laboració del Club d'Escalada i Bloc de Nules, el Club Muntanya Vila-real, Tombatossals, Meridiano Cero i la Clínica-Granell.

L'activitat s'inclou dins de les organitzades per a la inauguració de La Gatera, sala d’escalada en bloc situada al carrer Sant Vicent de Borriana. És un projecte per a l’entrenament d’escaladors locals i un espai de formació i promoció d’este esport per a la població en general. L’horari d’ús es publica setmanalment a les xarxes socials i al blog del Naraniga. Si necessiteu més informació la podeu trobar a La Gatera o al Naraniga.

Final Four 2015 Real Madrid vs Fenerbahce


Final Four 2015 al Naraniga Gastromusic . Divendres a les 21 hores
Real Madrid vs Fenerbahce.

domingo, 10 de mayo de 2015

Pimentó Torrat deixa comandes al Naraniga!!


Este cap de setmana Pimentó torrat porta les vostres comandes al Naraniga Gastromusic
Dissabte (19h) deixaran les comandes.
PRODUCTES:
Salsa de iogurt (100g) > 1,5e
Veganesa de remolatxa (100g) > 2e
Hummus (200g) > 2,5e
Bissara marroquina (200g) > 2,5
Bissara amb xiitake (200g) > 3
Mill, carlota i curry (200g) > 3e
Olivada amb nous (200g) > 4e
Mallorquina vegana (100g) > 4e
Falàfels (6u) > 2,5e
Croquetes de mill, all tendre i xitake (5u) > 4e

Si vols fer una comanda, envia un wass/sms al 680828671 abans de divendres a les 20h.

viernes, 8 de mayo de 2015

9 de maig Preparty Tormix and Friends al Naraniga



9 de maig @ Naraniga Gastromusic farem la ja tradicional festa de presentació de la #TormixandFriends que será el 29 de juliol @ Naraniga Platja.


En la festa del día 9 tindrem un cartell de primer nivell.

A les 20h(pq els "friends" donen per a molt) concert de Chlöe's Clue (indie-folk/Vlc) http://chloesclue.bandcamp.com/releases / http://chloesclue.com/
https://www.youtube.com/watch?v=cWYqWtLURZs

i a partir de les 00:00, estarán tres dels djs que tindrem en la ja considerada per molts com "la festa del estiu"

una sesió conjunta on punxaran :

Sickboy DJ

Daniels dj

Vini & Kim dj's

Vos esperem a totes i tots!!!! #Borrianatropical #Tormixandfriends #summerishere


----------------------------------



Chlöes Clue Als tres anys demanava mini-guitarres de joguina als Reis Mags i robava tots els comandaments de la televisió que veia per casa per utilitzar a manera de micròfon. Amb aquest equip de qualitat inqüestionable, Raquel realitzava els seus primers concerts pujada als sofàs del saló.Complerts uns anys més va fer la seva primera adquisició musical de veritat i li van comprar una guitarra (però aquesta vegada no era de plàstic i sí que sonava) amb la condició de apuntar-se a classes per aprendre a tocar-la ... I com no, quan ets petit n'hi ha prou que t'obliguin a alguna cosa perquè no t'agradi, així que va deixar les lliçons de guitarra i la va guardar a l'armari sense intenció de tornar a treure-la.Però en la vida mai se sap i quan va complir els 13, la seva mala relació amb la guitarra va donar lloc a un romanç entre ambdues que continua avui dia. Llavors, va rescatar la seva guitarra del fons de l'armari i aquesta vegada no només per cantar cançons alienes, aquesta vegada, sense saber-ho, era el moment de començar a escriure lletres innocents i posar-los una senzilla melodia, era el moment de comencés compondre els seus primers temes.
  
Una guitarra, una jove veu femenina i cançons fetes en una petita habitació de València; així va començar tot, cantant al no-res i tocant per a ningú. Cançons que semblaven no voler sortir del paper fins que va arribar el dia en què es va presentar al concurs "AIXÒ és Música!" Organitzat per la "SGAE" i per al qual va gravar les seves dues primeres maquetes en un estudi. Aquí, davant 127 grups més de la Comunitat Valenciana, Raquel va quedar en segon lloc ia partir d'aquest moment la música es va anar fent cada vegada més important en el seu dia a dia.Mentre esgotava les pàgines de la llibreta on apuntava les seves cançons, qüestió de casualitats, va aparèixer Antonio Hurtado, productor del disc i persona que des del primer moment va mostrar total suport i confiança en Raquel, de fet va ser ell qui va tenir la idea de reunir totes les seves cançons per veure què podia sortir d'aquí.Va ser llavors quan va sorgir Chlöe s Clue, nom amb el qual la valenciana de tan sols 18 anys Raquel Adalid amaga les seves cançons d'indie folk en anglès. A partir d'aquest moment les lletres desordenades i melodies sense acabar, van començar a ser alguna cosa que creixia a poc a poc i acabaria donant lloc al seu primer LP "Hidden Rythms".Gràcies a A. Hurtado, Xema Fuertes i Cayo Bellveser (músics de l'americà Josh Rouse i quetambién han tocat per Alondra Bentley o Soledad Vélez entre d'altres) es van unir a l'equip de Chlöe s Clue posant la seva il·lusió, esforç i la seva gran do per la música. Tots ells imprescindibles perquè Chlöe s Clue hagi cobrat vida.

A mitjans de març es van reunir a l'estudi "Rio Bravo" de Xirivella per començar amb la minuciosa elaboració de "Hidden Rhythms" i allà, tot allò que al principi només gatejava començar a caminar, a caminar molt bé. Hi va haver una comprensió mútua entre tots sabent sempre què havia de sonar, com ho havia de fer i quan. Melodies suaus de guitarres acústiques, timple, charango, ukelele, contrabaix, unides a moment sin els que es desborda energia amb percussions forts, guitarres elèctriques ... Tot unit per aconseguir el so característic del disc. 

https://www.facebook.com/ChloesClue

http://chloesclue.com 

---------------------------------- 


Sickboy DJ s'estrena a les #tormixandfriends, gran amant de la música dóna el salt a les cabines per oferir-nos una sessionaca plena de #melocotonazos, no us ho perdeu.Sickboy vacréixer escoltant cintes de cassete de Michael Jackson i Oasis. L'explosió del Britpop i, més tard, de l'electrònica amb artistes com Daft Punk, Chemical Brothers, Prodigy o Fatboy Slim al capdavant, així com la primera ocasió que va assistir al FIB, allà pel 2001, li van canviar la seva manera d'apreciar la música per sempre.El seu camí com a dj va començar a finals de 2013 cansat de gravar simples recopilatoris en cd per a ell i els seus amics. A l'hora de punxar Sickboy es decanta principalment per estils com: el Indie, el Rock, House, Deep House i la Música Electrònica en general.A més, és col·laborador en els blocs "Mi Rollo es el Indie" i "Madafackismo Underground" on escriu sobre música i cobreix esdeveniments musicals de la província de Castelló, com festivals i concerts en petites sales.http://www.mixcloud.com/Cris-Sickboy/

-------------------------------------


Carlos Guillamón (AKA Daniel'S Dj) és un Dj de Borriana que va començar en el món de les taules de mescles amb només quinze anys i que ha continuat immers en el fins a l'actualitat.

L'estil de les seves sessions ha anat evolucionant des del Trance / Techno fins a l'actual Trap + Hip / Hop + Reggae en què basa les seves sessions.

Es defineix a si mateix com un Dj versàtil, sense cap complex a l'hora de punxar i sense cap problema per incorporar qualsevol estil a les seves sessions. Lidera des 2012 el col·lectiu SpaceDjSet i forma part de la història del Naraniga Gastro & Music en ser un Dj que ha passat en diverses ocasions per la seva Cabina.

III Tormix & Friends per a ell que es converteix en un dels abonats seriosos per embolicar-la en la gran festa de l'Estiu.

El primer any va posar a saltar la platja de Borriana, l'any passat ple de cava la sessió ... Què tocarà en aquest?

https://mixcloud.com/DjDanielS_SpaceDjSet/


------------------------------

 

Vini & Kim DJ: La idea de punxar junts va sorgir després de la primera #tormixandfriends, l'any passat es van estrenar en aquesta festa i es va embolicar una bona, aquest any tornen amb ganes de fer-vos ballar fins que surti el sol a la millor festa de l'estiu en # Borriana.
 
Vini & Kim aka Tormix & Jess es van conèixer mentre el primer punxava en Nylon, ella li va demanar un tema i allà va començar tot. La música els ha unit i el pas cap a punxar junts va ser natural i fàcil.Comparteixen gustos musicals ell més enfocats cap al indie i ella més a l'electrònica de ball, aquesta és la barreja perfecta que podeu trobar en les seves sessions, indie-hits barrejats amb l'electrònica més trencadora, fan d'aquests uns dels djs del moment en València, on en les seves residències mensuals en Nylon fan un bé repàs a tots els hits actuals.Des que van començar la seva marxa en desembre de l'any passat, han aconseguit residència mensual en Nylon a València, on les seves sessions són de les més esperades i han punxat en sales de Castelló com Beat2, Moon indiesessions, Radiola i en Naraniga a Borriana, on han estat entre altres dates a les containerparties, coincidint amb l'AS, on les seves sessions van ser les més aclamades i ballades.Aquí us deixem la seva pàgina de fb on trobareu una bona selecció de fotos i una mica més d'info sobre la parella de djs que van a revolucionar les pistes de ball.https://m.facebook.com/vinikimdjs





jueves, 7 de mayo de 2015

miércoles, 6 de mayo de 2015

Estudi Isósteles: Expo MAR PROFUNDIDAD



Al Naraniga tenim el plaer de poder col-laborar amb l'Estudi Isósteles en l'Expo Mar Profundidad:


L'Estudi Isósteles de Borriana porta al voltant d'un any i mig en marxa. És un espai dedicat a la fotografia, pintura, il·lustració, cal·ligrafia, producte, fusta, etc. Neix de la unió d'un grup de persones amb la necessitat de crear un espai on poder expressar-se tant individualment com col·lectivament. Els residents en aquests moments són Antonio Chacón (Mèxic), Angie Vera i Julia Vera (juntes formen Very Veritas), José Carlos de la Torre (Artinwreck), Juan Rubio i Marcos Colejas.


Mar-Profunditat ens inaugura com a galeria, sent la nostra primera exposició conjunta, i alhora és una bona manera de que conegueu el nostre espai.
Fotografia, instal·lació, il·lustració, pintura


L'exposició tindrà lloc del 8 de maig al 12 de juny i aquests són els participants:

Angie Vera (Borriana) 1989. Viu i treballa a Borriana. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Granada (2012), especialitzant-se en pintura. Part de la seva obra l'ha centrat també en la pintura mural. En 2013 va formar amb la seva germana (Julia Vera) Very Veritas.



Antonio Chacón (Ciutat de Mèxic, 1976) Va estudiar la llicenciatura en arts plàstiques a l'Escola Nacional de Pintura Escultura i Gravat "La Esmeralda" en la Ciutat de Mèxic. El seu treball s'ha exposat al Japó; Kanagawa Prefectural Gallery i Kyoto College of Art and Design i Tama Art University Museum Tòquio. Mostres individuals; Iteracions Galeria San Pablo, Oaxaca Mèxic. Paisatge Intern Casino Antic de Castelló, Espanya. Algunes de les seves mostres col·lectives són; Artistes 3r Hàbitat Artístic Castelló, Castellón Espanya. Interactius Centre Multimèdia del Centre Nacional de les Arts, Ciutat de Mèxic. Un panorama del dibuix a Mèxic Galeria del Centre Mèdic Segle XXI Ciutat de Mèxic. Ha participat en els següents concursos II Biennal Nacional d'Arts Visuals, Mèrida Yucatán Mèxic. XXVII Concurs Internacional d'Escultura de Neu, Valloire França. Snow Festival, Kiruna Suècia. XV Biennal Rufino Tamayo Ciutat de Mèxic. Resideix i treballa a la ciutat de Borriana, Espanya.


José Carlos de la Torre (Artinwreck), Borriana (1982).
Autodidacta. A poc a poc comença a crear-se a través de l'skate, la fotografia analògica i digital, el surf, els viatges, la fusteria i els mobles reciclats. També forma part del col·lectiu Wreckatsea Art Society


Juan Rubio. Professional audiovisual amb més de 10 anys treballant en projectes del sector com a Director de fotografia i càmera. 


Julia Vera, natural de Borriana (Castelló) es trasllada a València per una temporada on es gradua a l'Escola d'Art i Superior de Disseny en l'especialitat d'Interiorisme. En aquest espai i temps, comença a experimentar la pintura mural i el gust per les lletres a través del graffiti, realitzant allí alguns treballs relacionant l'interiorisme i la pintura mural. Al final de la seva etapa a València, comença amb la seva germana, Angie, el projecte conjunt Very Veritas.

Després de la seva tornada a Borriana, connecta les seves inquietuds artístiques amb la resta de col·legues de l'Estudi Isósteles, on comença a indagar més profundament i de manera autodidacta el seu interès per les lletres com una forma d'expressió artística.


Estudi Isósteles. Avd Almassora 7, Borriana.








martes, 5 de mayo de 2015


Dimecres la Champions al Niga!!! Barça-Bayern. 
Porta o encomana el teu sopar i viurem junts el millor futbol!

domingo, 3 de mayo de 2015

Dissabte doble ració de The Scorchin' Dynamite




Dissabte doble ració de The Scorchin' Dynamite Sounds al Naraniga Gastro&Music a les 12h. vermut i a la nit sessió niga!!! Tot amb vinil i amb els millors sons del Blues, Pop Corn, Soul i Ritmes Jamaicans!!! Si vos agrada la bona música esteu d'enhorabona

sábado, 2 de mayo de 2015

2 de maig el Vermut del Niga

 
 
El 2 de maig el Naraniga Gastromusic obri a les 12 del migdia en versió Vermut.
-Activitats per a nanos
-Sessió musical amb de The Scorchin' Dynamite Sounds
Strictly Vinyl - Blues, R&B, Popcorn, Soul i Ritmes Jamaicans · València
-Concert de FIVE FINGERS WITH PARASOL
-Escalada
-Trobada de bicis clàssiques
-Vermut i picoteo.

Prepareu les ulleres de sol que anem a montar festa. Benvigudes al Vermut de Niga!!!!

 
The Scorchin' Dynamite Sounds també tenen ganes de Vermut al Niga.
Scorching DYNAMITE SOUND és la unió dels dos clubs més importants de València ciutat dedicats als sons jamaicans primigenis; SKABA DYNAMITE SOUNDS de Saül Ska-bà i The Scorcher de Miquel Injection. Tots dos integrants del col·lectiu pioner a portar aquests sons a la seva ciutat a través de concerts i punxades Bredda Jamaican MUSIC CLUB.
Saül Ska-ba porta 20 anys passejant vinils tant per València ciutat com altres ciutats primer amb les més eclèctiques punky REGGAE PARTIES i més tard amb les més especialitzades SKA-BA DYNAMITE SOUNDS. Per aquestes últimes han passat els més prestigiosos discjòqueis a nivell tant local com estatal dels ritmes sincopats dels 50, 60 i primers 70 tant de Jamaica com d'altres latituds. També ha servit de plataforma per a molts joves punxadiscos. Entre ells i dels primers Miquel Injection que ara porta el seu propi club The Scorcher per on han passat també importants punxadiscos també tant a nivell local com estatal, i que també ha passejat els seus vinils per diferents festivals i clubs fora de València.
D'ambdós clubs surt aquest nou projecte on es podrà escoltar tant explosiu ska, com a dolç rocksteady, com contagiós early reggae, però també el primer so que va dominar els primers sound systems jamaicans, el rhythm'n'blues pel qual tots dos djs mostren especial inclinació. I tot això a 45 o 33 revolucions des dels negres solcs de vinils.


Els Five Fingers with Parasol  la banda de surf rock instrumental formada per Juan Oliver al baix, Oscar Bolumar  a la guitarra, J. Moliner a la Bateria i Jose Perez "Zarzo" als Artworks estaran donant canya al vermut del niga.


Per tercer any col.laborem amb la trobada de bicis clàssiques de Borriana i tots els participants faran un avituallament al vermut del Naraniga


Per al Vermut del 2 de maig també tindrem activitats per als més menuts. Organitzem un Micro Taller d'Inciació a l'Escalada Esportiva a La Gatera, la saleta de boulder que acabem d'obrir.
El taller estarà coordinat per monitors titolats que ensenyaran mitjantçant diversos jocs tècniques propies de l'escalada. Flexibiltat, coordinació, equilibri. Per finalitzar realitzaran blocs als plafons.

Una de les atraccions del primer vermut del Naraniga Gastromusic és sense dubte THE BELTZA. El vermut propi d'un dels nostres espais de referència, A Fuego Negro a Donostia, un projecte de creació gastronòmica i cultural que ens apassiona. Beltza és negre en euskera i és tracta d'un licor amb caràcter i força que no vos deixarà indiferents.
Una de les troballes que vam fer en la nostra visita al explosiu festival MOJO Workin Donostia R&B Weekend
----------------------------