jueves, 7 de julio de 2016

DISSABTE 16 DE JULIOL - LOS BENGALA + TURISTA BANG BANG + CARLOS ROCHERA + BLACK CHANCHO


Dissabte 16 de juliol un altra de les que per a nosaltres pot ser la gran festa de l'estiu al Naraniga Platja.
A les 20 hores en directe "Los Bengala" aquest duet Saragossà té la mà trencada de convertir cadascun dels seus concerts en una autèntica festa. Al llarg del darrer any han passejat el seu garatge salvatge per una multitud de sales de concerts i festivals. El seu directe explosiu no deixa indiferent a ningú!!
https://www.facebook.com/losbengala/?fref=ts




Per acompanyar-los i des de la vesprada tindrem en cabina a Carlos Rochera, un dj de Borriana. Amant de la musica i col·leccionista de vinils des de fa més de tres dècades. Tot un clàssic del Strictly Vinyl al nostre poble. Repetirà amb Punk-Rock Garage a primera hora de la nit.

Desprès del concert als plats tindrem a Black Chancho resident i programador del Naraniga a més de codirector del Festival de Brass Bands i Música Negra Maig di Gras.
https://www.facebook.com/blackchanchodj/?fref=ts
https://www.facebook.com/maigdigras/?fref=ts

Per acabar la nit tindrem tirant plàstics a Turista Bang Bang programador i DJ resident de l' A Wamba Buluba Club, que es celebra cada dijous en sala Marula Café Barcelona i que s'ha converit en una cita ineludible per als amants de la bona música de la ciutat i visitants.
Natural de Benidorm però afincat a Barna, s'ha especialitzat en el rock and roll, el punk, el surf i R & B, els seus ingredients per posar a ballar al personal en aquells llocs als quals acudeix amb la seva maleta de vinils.
https://www.facebook.com/TheVineBangBand?fref=ts
https://www.facebook.com/awambabulubaclub/?fref=ts

A més tendetes i moltes sorpresses.
Prepareu-vos per a ballar!!!
#naranigaonfalla


  





No hay comentarios:

Publicar un comentario