jueves, 27 de octubre de 2016

Dilluns a la nit guateque zombie al Niga



Dilluns a la nit una nova edició del Guateque Zombie al Naraniga. Amb la nostra festa de disfresses i Karaoke a la Sala de dalt. I rock and roll terrorific al Niga.

Dissabte a la nit Dj Lomax al Naraniga


Dissabte debuta a la cabina del Naraniga Dj Lomax amb una sessió plena de bona música. Sixties, raw soul , rock, PowerPop, glam i  funk. Prepareu-vos per a ballar.

Dijous Nova Jam al Naraniga

Arranquem el cap de setmana. Esta vesprada canyes a euro i a la nit gauidm d'una nova Jam Session al Niga.

viernes, 14 de octubre de 2016

Nova temporada de Jam Sessions al Naraniga


Dijous 20 d'octubre arranquem la tercera temporada de Jams Sessions al Naraniga. Una de les activitats que més sentit donen al nostre projecte, on poder gaudir de la música en directe, creativitat en estat pur.

Cada dijous a la nit i baix la direcció de Diego Barberà i l'habitual col·laboració dels millors músics de la contornada.


Cada dijous a la nit una nova cita amb la bona música funk, jazz, soul, latin i bugalú.

miércoles, 5 de octubre de 2016

Sorteig 2 entrades concert LA Raíz en Onda


Vos recordem que encara esteu a temps de pillar les vostres entrades per a La Raíz Concierto en Onda - Sábado 22 de Ocubre Combo Musics i Naraniga Gastromusic fem un sorteig de 2 entrades este dissabte- Deixeu les vostres dades en barra i participeu

Dimarts per la vesprada Calaverica en directe


Dimarts per la vesprada Calaverica torna a la seua casa a Borriana: Naraniga! Tornen per presentar el seu disc "La Guitarra del Extranjero", a passejar el seu so perifèric i vos esperem a tots i totes!
Concierto Calaverica en Naraniga Burriana


Dijous tornen les canyes a euro en el Naraniga



Dijous tornen les canyes a euro al Naraniga Gastromusic