miércoles, 31 de mayo de 2017

Dissabte 3 de juny Los Volcanes al Naraniga



Dissabte 3 de juny la liem parda al Niga amb el directe de LOS VOLCANES una banda que va a trencar pistes i escenaris. Amb els nostres amics i membres de Los Bengala.

Los Volcanes són un gegant adormit a punt per entrar en erupció. Fundada a partir de les cendres dels mítics The Faith Keepers la nova banda aragonesa arriba per demostrar que es pot fer bona música negra en castellà.

Salten descaradament per les branques més dures del soul i el funk però amb maduresa i investigació en cada tema i cada so. Suor, elegància i ball al servei d'un xou que és pura entrega i passió.

DISSABTE 3 DE JUNY 20 H. - TAQUILLA INVERSA

En la taquilla inversa l'espectador/a és qui decideix, una vegdada vista l'actuació, pagar el que consideri oportú i just. És un exercici de responsabilitat i maduresa on l'espectador ha de tenir en compte que la producció i exhibició d'un concert té uns costos en els quals s'inclouen, entre altres, la remuneració digna dels artistes. Tenint en compte això i la seva possibilitat econòmica, l'espectador/a estableix el preu de l'entrada

No hay comentarios:

Publicar un comentario