viernes, 5 de mayo de 2017

Este dissabte PRE TREMENDA FEM FEST al Niga



Este dissabte acollim el PRE TREMENDA FEM FEST al Naraniga Gastromusic amb una programació de luxe i activitats molt guapes. Vos esperem!
------------------------
El pròxim 6 de maig tornem a l'atac amb un PRE TREMENDA amb la idea de gaudir de bona música feta per dones i autogestionar el III TREMENDA FEM FEST. L'objectiu d'aquest festival és visibilitzar a les dones artistes amb un esperit RIOT GRRRL. Us convidem a gaudir d'un esdeveniment amb el 100% de les artistes programades dones. I quines artistes!!!
Per començar us presentarem al Tremenda Femzine #2 RÀBIES, en el qual podreu trobar il·lustracions, relats, poesies, entrevistes,...i molt més. Tot creat per dones artistes dissidents. Gràcies a totes les col·laboradores per fer-ho possible i gràcies per endavant a totes les que l'adquireixin perquè amb això feu possible la continuïtat del Tremenda.
Les primeres a pujar a l'escenari seran DAS CLAMPS, un duo resident a Londres però amb arrels a Borriana que ens mantindran a peu de pista amb versions dels Cramps i altres temes. Prepara't per a una mescla explosiva de punk, r'n'r, garage, surf,..
https://dasclamps.bandcamp.com/releases
Tot seguit sonaran LAS ODIO. Que a hores d'ara ja no precisen presentació però per si encara hi ha alguna despistada Las Odio són un grup de riotgrrrls amb fosques i perilloses intencions. Partint de postures i influències molt variades, el resultat és sorprenentment simple i contundent: un cop de puny en la cara, postpunk, pop, 60's, 90's, lletres que mosseguen.
https://lasodio.bandcamp.com/releases
I ballarem fins que ens tiren amb MISS YULS. Una DJ amb una llarga experiència caracteritzada per donar-li al públic el que li agrada perquè no deixe de ballar. Coneguda també per ser promotora de les festes Girls just want to have fun.
https://myspace.com/missyuls
Recordar que hi haurà berena/sopar i marxandatge per recaptar fons perquè totes seguim gaudint de festes tan Tremendes com aquesta.
Les que ens seguiu ja sabeu que no podeu faltar. I les que no....a què espereu??
A TREMENDAR!!!
ANEM A LIAR-LA!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario