miércoles, 18 de octubre de 2017

BLUE MOON MARQUEE / Naraniga - Vermut. Dissabte 21d'octubre 13h



BLUE MOON MARQUEE
Naraniga - Vermut Time
Dissabte 21d'octubre 13h
TAQUILLA INVERSA
---------

Prepareu-vos per una altre directe de categoría internacional al Naraniga Gastromusic. Esta vegada en horari de vermut i dins de la gira que la banda Blue Moon Marque fan per Europa.

Blue Moon Marquee és una banda de gypsy blues nascuda a Alberta (Canadà).
A.W. Cardinal (veu / guitarra) i Jasmine Colette a.k.a. Badlands Jass (veu / baix / bateria) escriuen i interpreten composicions originals influenciades per artistes com Lonnie Johnson, Louis Armstrong, Blind Willie Jonson, Charley Patton, Howlin 'Wolf, Screaming Jay Hawkins, Tom Waits, Memphis Minnie i Django Reinhardt.

Blue Moon Marquee és principalment un duo en viu amb l'energia i el so d'una banda completa. Colette, la secció de ritme, no només controla el contrabaix, sinó que també porta el swing amb els peus al cops de bombo i charles, la corda i el barret alt, tot mentre canta les harmonies. Cardinal aporta l’esència del blues amb una veu que surt com una fera ferotge. La seva guitarra creua amb energia vibrant el jazz amb el blues.

Apreciats per la seva autenticitat, Blue Moon Marquee han estat nominats al Premi Maple Blues com a millor artista nou de l'any 2016. El duo també va ser la banda més sol·licitada per al circuit del Festival Internacional de Jazz de 2016 a Canadà, on van tornar el 2017. Les seves cançons tenen una gran dosi d'atmosfera i textura amb una inclinació pels personatges del seu entorn. La seua connexió amb la classe obrera és el que atrau tanta gent a la seva música, travessant molts dels gèneres, l'edat i els límits culturals habituals. El més important és que fan que cada cançó sigui singular. Després de quatre anys tocant junts, el grup han desenvolupat una discurs molt personal que es pot escoltar en cada cançó. El resultat és una barreja infecciosa de primers blues, jazz, country i cançons populars amb un toc contemporani i rellevant, molt escoltable i ideal per a ballar. Les seues actuacions apassionades i la química amb el públic a l'escenari són la seva marca tant a tuguris com a escenaris de grans festivals.


TAQUILLA INVERSA
En la taquilla inversa l'espectador/a és qui decideix, una vegada vista l'actuació, pagar el que consideri oportú i just. És un exercici de responsabilitat i maduresa on l'espectador ha de tenir en compte que la producció i exhibició d'un concert té uns costos en els quals s'inclouen, entre altres, la remuneració digna dels artistes, dietes, equips de so... Tenint en compte això i la seva possibilitat econòmica, l'espectador/a estableix el preu de l'entrada.


 



No hay comentarios:

Publicar un comentario