jueves, 23 de febrero de 2017

Dijous 23 de febrer al Naraniga a Randy Greer and The Cole Diggers



Dijous 23 de febrer tindrem al Naraniga a Randy Greer and The Cole Diggers (Enric Peidro, Jaume Pedrós, Diego Barberà).
El cantant nord-americà Randy Greer és sens dubte un dels cantants masculins de Jazz més sòlids de l'escena internacional. Dotat d'una veu excepcional, és considerat un dels pocs hereus de l'estil vocal del inimitable Nat King Cole, que Greer reconeix com la seva màxima influència al costat de Cab Calloway, Billy Eckstine i altres. Nieto del bateria de Duke Ellington, Sonny Greer, no és d'estranyar que Randy creixés en una família amb clares inclinacions musicals. Des de molt jove s'interessa per la música i especialment pel jazz i aviat cursa estudis a la Berklee School of Music, on es gradua i inicia una carrera com a solista que anys després l'ha portat a ser un dels cantants de Jazz masculins més reconeguts a nivell internacional ia actuar en festivals de jazz al voltant del món (Suïssa, Holanda, Alemanya, Japó, Itàlia etc ..) així com gravar i / o actuar al costat de músics de la talla de Stanley Clarke, Jesse Davis i molts altres. Greer compta amb una àmplia discografia al seu nom, entre la qual cal destacar els àlbums realitzats al costat del trio del guitarrista Robin Nolan, la Barcelona Jazz Orchestra o el pianista català Ignasi Terraza.
El 2011, Greer inicia la seva solaboración amb "The Cole Diggers" un grup el nom fa clara referència a la música de Nat Cole i és sens dubte una formació feta a la mida de les necessitats d'un cantant de la categoria de Greer.En seva primer Cd al costat del grup, Randy Greer contínua explorant el llegat musical de Nat King Cole .i amb tota seguretat "Naturally" és sens dubte el treball més personal de Greer fins a la data, tant per l'exquisida selecció del repertori, com per la perfecció i domini que ha assolit en el seu estil vocal, que remet directament al seu mentor Nat Cole però al que Greer, al llarg dels anys, ha sabut dotar d'una extraordinària calidesa i una personalitat pròpia en la qual destaquen la puresa de la seva veu , la seva extraordinària afinació i el seu sofisticat sentit del ritme, totes elles qualitats destil·lades al llarg de més de 30 anys de carrera que en aquest nou treball mostra amb més rotunditat que mai, prova de la seva gran maduresa estilística i del fantàstic moment creatiu que viu aquest gran cantant.

sábado, 18 de febrero de 2017

VI Calçotada del Naraniga Gastromusic.



És temps de calçots i per sisè any consecutiu organitzem la Calçotada del Naraniga Gastromusic. Edició vermut i directe de NENA SWING. Inscipció oberta amb plaçes limitades. 6 euros. Afanyeu-vos que volen!!!!!

viernes, 17 de febrero de 2017

Nena Swing en directe dissabte 18 de febrer



Dissabte 18 a la Calçotada Vermut del Naraniga en directe NENA SWING
Nena Swins és un grup de música 40's-50 s de gent de Cs i Benicàssim de recent creació. Piano, guitarra, saxo, trompeta, contrabaix, bateria i veu femenina.
Al piano Vicente Portolés, a la guitarra i trompeta Pau Garcia, als saxos tenor i baríton Tico Portolés, al contrabaix Joan Carles Quintero, a la bateria Federico de Francia, i Natalia Monfort veu femenina.
Els artístes influents en el grup van des Varetta Dillard, Ruth Brown, Ray Collins, Wynona Carr, Nina Simone ....

miércoles, 8 de febrero de 2017

Dijous 9 de febrer directe de The Rhum Runners


Dijous 9 de febrer directe especial al Naraniga amb The Rhum Runners, banda afincada en França que es troba de gira.
The Rhum Runners són uns músics d'ànima lliure als quals els conquista la música que fan i desitgen ferventment donar-se a conèixer. El seu últim disc, Another Exotic Journey With The Rhum Runners, convida l'oient a fer un viatge d'allò més exòtic.
Des 2012 aquest grup cosmopolita ha tocat a les sales d'aeroports ia les sales de burlesque des de Mèxic a Vietnam. La seva intenció no podria ser més clara, perquè ja ho diuen els Rhum Runners, els agrada la música exòtica i viuen per transmetre-la. Després d'haver recorregut mitja costa oest i part del sud de França, actualment el grup es dirigeix ​​a conquerir altres països com Bèlgica, Itàlia, Regne Unit i Espanya.
La temàtica del grup afincat a França és com a mínim curiosa, amb temes Let 's Ride With Tarzan o Allada Twist, totes dues cançons del seu últim disc, rememoren el twist i el rock dels anys 60.
Amb fixació pel rom. Els components són veterans músics algun d'ells coneguts per altres formacions com el gran guitarrista Bruno Longo.

jueves, 2 de febrero de 2017

PROGRAMACIÓ FEBRER AL NARANIGA



PROGRAMACIÓ FEBRER NARANIGA
Emac. off festival
-divendres 3 / 00h. The Look (live) - Airaboi dj set
-dissabte 4 / 00h. Holzwarth & Hauser

-dijous 9 / 20h. En directe
The Rhum Runners - Exotica / Rock and Roll · França
-dijous 9 / 23h. JAM SESSION

-divendres 10 / 23h. Pasquman dj

-dissabte 11 / 23h. Irene Arnal -HAGÁMOSLO•GUACHILÓN

-dijous 16 / 23h. JAM SESSION

-dissabte 18 / 12h.
Vermut Calçotada
13 h. En directe NENA SWING
23h. Cinnamondj ( CANNONBALL VOX UJI RÀdio 107.80fm)
Wild R&R Party

-dijous 23 / 20h. en directe
Randy Greer and the Cole Diggers
(San Francisco) amb Enric Peidro, Jaume Pedrós, Diego Barberà / Swing & Jazz
-dijous 23 / 23h. JAM SESSION

-divendres 24/ 23h. Black Chancho

-dissabte 25/ 23h. DJ Furious