sábado, 10 de marzo de 2018

BLACKFALLA 2018 A BORRIANA




info completa
http://blackfalla.blogspot.com.es/


···BLACK FALLA···
foc i música negra
cicle de sessions
del 23 de febrer al 19 de març 2018
C/Sant Vicent 17 · Borriana


////////
divendres 23 de febrer · 23 hores
GLOBAL FUNK SOUNDSYSTEM
DJ MAKALA & DENIS B
Donostia / Cuba
········
MASH MASTERS
La Plana Tropical / La Plana
/////////

/////////
dissabte 3 de març · 23 hores
PASQUMAN DJ
Naraniga / Vila-real
/////////

/////////
dijous 15 de març · 20 hores
ARRAP GHETTO SISTAS SELECTAS
Naraniga / Borriana
/////////

/////////
divendres 16 de març · 19 hores
VORO PUNXADISCOS
Port de les Cultures / Borriana

23 hores
CINNAMON DJ
Cannonball / Benicàssim
········
CAPITÁN SURFOCKER aka Pepe Birra
Quasimoto Surfs Up Invitational Burrifornia / Borriana
/////////

/////////
dissabte 17 de març · 19 hores
GUMBOA ZOROA
Katakrak ·Iruñea Nola? / Iruñea ·Alacant
········
FERRAN GRANOLA
Maig di Gras / Borriana
········
23 hores
BUDIN DJ
Tremendo Surco / Iruñea
/////////

/////////
diiumenge 18 de març · 19 hores
BERNAT FA
The Funky Corner / Vinaròs
········
BLACK CHANCHO
Maig di gras · Naraniga / Borriana
········
23 hores
SR. LOBEZNO
Afrodisia · Boogaclub / Granada
/////////

DJS I SELECTORS

CONEIX ALS GUARDIANS DE LA FLAMA

· DJ MAKALA & DENIS B
GLOBAL FUNK SOUNDSYSTEM
Donostia / Cuba

DJ Makala és un DJ, productor, locutor de ràdio i MÚSIC (en majúscules) basc reconegut internacionalment i vindrà a Borriana amb el seu projecte Global Funk Soundsystem que junt a altres DJs i músics porten més de 10 anys de festes per tota Euskal Herria.
Makala vindrà acompanyat de Denis Barzaga, percussionista cubà afincat a Donosti junt amb qui forma Global Funk Soundsystem.

Mikel és Dj des de fa més de 20 anys, locutor de ràdio (Boom Shaka Laka Radio Show-EITB), productor, remesclador d'altres artistes i a més músic en una infinitat de projectes (Makala Jazz Funk Band, Descarga Libre 4tet, @smakalites,etc.. )

La seua música sempre eclèctica i variada amb la música negra i tropical com a base: Jazz, Swing, Soul, Funk, Disco, Afro, Brazil, Latin, Boogaloo, Cumbia, Gipsy Rhumba, Ska,…. varietat d'estils combinats amb elegància i remesclats amb ritmes electrònics més actuals.

 ········

· MASH MASTERS
La Plana Tropical / La Plana


Mash Masters naix l’estiu de 2012 a la capital de la Plana com un nou projecte musical de 4 joves amants de la música negra i col·leccionistes de vinils decideixen ajuntar-se per crear un col·lectiu de dj’s inspirat en la cultura jamaicana i caribenya del sound system. En les seves sessions només hi ha un objectiu, fer ballar al públic a través de la millor música negra i tropical de tots els temps. Des de Brasil a Jamaica passant per la música afroamericana i els ritmes llatins més clàssics. Un còctel de FUNK, SOUL, REGGAE, SKA, SAMBA, CUMBIA, BOOGALOO, RUMBA e influències de ritmes més actuals com Hip-Hop, dancehall, la música electrònica i la cultura del djing. Els remixos (alguns de producció propia) i els “mashups” (és a dir, reproduir dos cançons simultàniament) amb ritmes clàssics jamaicans o llatins són les seves principals senyes d’identitat.

········

· PASQUMAN DJ
Naraniga / Vila-real

Afeccionat a la música des de ben menut, inicia el seu bagatge com a punxa en els anys 90 en el Pub «L’Ull Soluble» de Castelló on durant deu anys i de manera ininterrompuda acudix cada cap de setmana la seua cabina on els vinils de James Brown o  Otis Redding es barregen amb els dels Ramones o REM. Confessa que es va angoixar el primer dia que va prémer el botó d’un aparell de CD.
Després de tres anys a La Factoria de la Vall d'Alba i d'algunes punxades esporàdiques, en el 2016 descobreix un oasi de negritud a Borriana on, sempre que pot, va amb les maletes carregades de soul i funk. Ara, curiosament, plenes  d’aquells CDs que fa tants anys li feien tant de respecte. 
········

· ARRAP GHETTO SISTAS SELECTAS
Naraniga / Borriana


Merche Vidal i Julia Vera es van unir recentement per fundar el col.lectiu Arrap Ghetto Sistas Selectas. Julia i Merche comparteixen una gran afició pel Hip Hop este fet les va portar realitzar una labor de compilació de temes de totes les èpoques, amb predilecció per l’interpretat per dones guerreres, el hip hop estatal de primera fornada i clàssics de tots els temps. La seu sessió de debut en desembre de 2017 va estar tot un èxit.

········

· VORO PUNXADISCOS
Port de les Cultures / Borriana


Salvador Bort és Voro punxadiscos tot un referent a l'escèna músical a les nostres terres, un buscador incansable de nou i vells temes. Amb versatilitat d’estils a la seua maleta: latin, bugalú, brazilian, spanish underground o rock transibèric.

Creador del Festival Port de les Cultures també ha participat i assessorat en molts projectes musical de gran trajectòria i reconeixement.

········

· CINNAMON DJ
Cannonball / Benicàssim



DJ resident: Spoonful Soul Club (Castelló), Four Seasons Club (Castelló i Naraniga (Borriana).Director i Productor del programa CANNONBALL Ràdio (6ª Temporada, més de 300 programes en antena, més de 8.000 descàrregues / programa)Cinnamon és un gran fan de la música des de primerenca edat, assidu i addicte compulsiu a concerts en viu de múltiples estils, gèneres i èpoques.El mític Ricoamor R & R Club sens dubte va marcar una època en ell, així com posteriorment el Four Seasons Clubcon qui des dels seus inicis sempre ha mantingut una estreta relació i desinteressada col·laboració.Sent la seva debilitat la música negra: Soul, Northern Soul, Motown, TittyShakers, 50 s R & B i R & R, així com Garatge, powerpop i Punk Rock, sets amb els quals es va iniciar el 2005 al Octopussy Psycho Groovie Club. Si cal destacar algun aspecte que el caracteritza és que segueix mostrant una inusitada versatilitat en els seus sets.D'altra banda ha estat dj convidat a les festes Jam Up Twist i Fish Fry que organitza el fabulós i prolífic DJ Andy Smith (Ex-Portishead)Sens dubte l'any 2012 va marcar a Cinnamon com discjòquei, residint a Londres va acudir amb assiduïtat al que ell considera una de les millors sales de música de tota la història, la ja tristament desapareguda sala Madame Jojo s, situada en Brewer Street al cor del Soho, on cada dissabte les nits "Lost & Found" amb Andy Smith DJ i Dave Crozier (Hemsby 58, UK).Així mateix durant tres anys, del 2012 al 2014, va ser dj convidat cada tres mesos en les festes Casino Royale Night que es van estar organitzant durant quinze anys en el Barfly de Camden.El 2014 en terres escoceses va ser dj resident al Swing Club Ltd de Glasgow, on es reuneixen cada cap de setmana la florinata de l'agitada ciutat.En els seus 13 anys punxant en múltiples clubs, pubs i discoteques, ha tingut l'enorme sort de compartir cabina amb: DJ Andy Smith, Vinyl Sue, Virgil Howe, Nacho Ruiz, Carlos Yela, Moonwolf DJ, El Goma Dj, 007 Dj, Frank Stein DJ, Capitan Surfocker, Machete DJ, La Guerrero DJ, ...

 ········

· CAPITÁN SURFOCKER aka Pepe Birra
Quasimoto Surfs Up Invitational Burrifornia / Borriana


Capitán Surfocker és un dels màxims predicadors del missatge del Rock and Roll a les nostres terres. Anys de compromís amb la formació de bandes, sessions musicals, organització d'esdeveniments com ara el QUASIMOTO SURF'S UP INVITATIONAL BURRIFORNIA amb els seus companys del Club de Surf Burriana donen bona mostra de la seua passió.

A més Pepe és un gran col·leccionista de vinils de música negra en totes les seues variants, per a la  seua sessió portarà les seues joies de Rhythm and blues, Soul i Rock and Roll. Anem a surfejar.

········

· GUMBO ZOROA
Katakrak ·Iruñea Nola? / Iruñea ·Alacant

Gumbo Zoroa són un duo artístic d'Iruña. A més de DJs els dos treballen junts en els fogons de Katakrak, on han compartit diverses influències musicals des de la Hot 8 fins la Broken Brothers Brass Band passant per Bach i Mos Def. En les seves sessions se centren en els sons tropicals especialment aquells de Nova Orleans. No necessiten molt per muntar una bona festa; uns plats, vinils, cascavells i molt molt alcohol.

········

· FERRAN GRANOLA
Maig di Gras / Borriana

Ferran Granola és una cul inquiet de Borriana que té un especial amor cap aquells discs que encarnen ritmes de resistència. Des dels vents dels metalls i els crits del indis contra la brutalitat policial als carrers de Nova Orleans, a les percussions frenètiques que expulsaren l’imperialisme dels barris de Nigèria, als ritmes i els cors melòdics que sortiren dels guetos de Jamaica fins a les rimes i els scratches que començaren a mostrar l’altra cara de l’american dream des dels carrers del Bronx...i això és el que podem trobar a les seves sessions Brass Bands, jazz, funk, afrobeat, rocksteady, ska, hip-hop...

Co-director del festival Maig di Gras i membre del col.lectiu musical Second Line djs, centrat específicament amb la musica i cultura de Nova Orleans.

········

· BUDIN DJ
Tremendo Surco / Iruñea

Martín Armendariz aka Dj Budin, és un punxadiscos que porta més de 25 anys col·leccionant vinils de música negra en tota la seva amplitud. És membre dels col·lectius Neurona Ta Erdi i Global Funk, aquest últim amb seu a Zarautz i el qual l'any que ve complirà 10 anys fent ballar a Basque Land. També juntament amb Iñaki Sant, forma el col·lectiu Tremendo Surco amb el qual celebren les festes Mambo Fango (melodies dels 50 's, Calypso, Mambo, rhythm & blues, Rumba ...). Ha punxat en els festivals Jazzaldia, Musikaire, Kutxa Kultur Festibala, Mundumira, Minijazz ...

········
· BERNAT FA
The Funky Corner / Vinaròs  
Bernat Fa. Amb les seues maletes carregades de vinils amb un recull del millor de diversos estils com ara el soul, funk, jazz, latin, ska i rocksteady i amb moltes de ganes de fer-nos ballar de valent.
Bernat Fa és una de les persones més actives de l'escena de la música negra a les nostres terres. Saxofonista en diverses bandes: Bandits, Calmoso & The Black Fang, The Smokings...
També és cofundador de la fabrica de vinils Krakatoa Records.
Music is the weapon!!!!
········
· BLACK CHANCHO
Maig di Gras · Naraniga / Borriana

Black Chancho és dj resident i programador al Naraniga. Membre de l'Associació Cultural Soul Explosion creadors del Festival Maig di Gras de Cultura de Nova Orleans entre altres propostes. Com a selector participa dins del projecte Second Line djs on punxen música d'estil NOLA. La maleta de Black Chancho és molt variada, amb predilecció pel latin i els ritmes més ballables.
········
· SR. LOBEZNO
Afrodisia · Boogaclub / Granada


SR. LOBEZNO és un dels noms clau de l'escena negra estatal, estatus que s'ha guanyat per destacar en diverses facetes: director de club, promotor, col·leccionista de discos de música negra, discjòquei i, finalment, compilador. S'ha llaurat una gran reputació com Dj des que comencés a fer els primers passos als plats coincidint amb l'obertura a Granada del club Afrodisia, centre neuràlgic de la música negra a aquesta ciutat i referent a nivell nacional pel que fa a sons Funk, Soul , Acid Jazz, Afrobeat, Boogaloo, Reggae, Hip Hop, Brasilera, Broken Beats, etc., es refereix, Club del qual és soci fundador, i en el qual és resident, amb caràcter setmanal, des d'aquesta data.No acaba aquí la seva activitat musical, sinó que també és un dels responsables de compilacions com BLACK RHYTHM REVOLUTION VOLS. O i 1, que reflecteixen el millor del funk tant en les seves arrels com les noves tendències del gènere, i GROOVADELIA: 1st. CENTURY SPANISH GROOVE VOL. 1 i VOL. 2 editats pel prestigiós segell Vampisoul de gran acceptació a Europa i que pot ser considerada com la primera compilació exhaustiva de funk feta per bandes espanyoles. Al febrer de 2010, Vampisoul presenta la compilació CLUB Afrodisia ORIGINAL BLACK MUSIC FOR THE Dancefloor (VOL.1), creada conjuntament amb José Gustavo Cabrerizo aka Falconetti. Inclou temes de The New Mastersounds, The Diplomats Of Solid Sound, The Hi-Fly Orchestra, Willie Bobo & The Bo-Gents o The Juju Orchestra, entre d'altres.
 
 ---------
 
 
 
ELS NOSTRES SPONSORS

 
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario