jueves, 8 de marzo de 2018

A.C.E. beer Artesanal i Solidaria



Esta setmana tenim nova cervesa artesanal es tracta de A.C.E. una birra solidaria creada per l' Asociación Conquistando Escalones.
És una cervesa elaborada artesanalment amb ingredients frescos i naturals, sense additius i sense pasteuritzar. És un producte de la nostra terra, elaborada per gent de la zona, tenint la mel artesana dels nostres tarongers com un dels seus principals ingredients. La recepta és obra d'Antonio Esteller, tècnic de control d'aigües i farmacèutic adjunt del Col·legi de Farmacèutics de Castelló, així com a mestre cerveser de diverses cerveses artesanals realitzades a la província. Ha estat fabricada a les instal·lacions Castelló Beer Factory liderara per Jesús Troncho, Antonio Carbajo i Víctor García.
Tota la venda de la cervesa va destinada a pagar els costos de les investigacions mèdiques. Per tant, l'objectiu és cobrir les despeses derivades d'elaboració i esdeveniments perquè la quantitat recaptada siga la major possible.



Asociación Conquistando Escalones.
www.conquistandoescalones.org/

QUI SOM?
ACE -
Asociación Conquistando Escalones. Associació sense ànim de lucre, creada per afectats, familiars i amics d'afectats de distròfia muscular de cintura TIPUS LGMD-1F. 
D'ON VENIM?La nostra malaltia afecta la nostra vida diària provocant-severes limitacions. És degenerativa pel que comença afectant la nostra capacitat motora i acaba comprometent la nostra capacitat respiratòria i la funció cardíaca, conduint-nos a la mort. A més, es tracta d'una malaltia hereditària: s'han identificat ja més de 8 generacions d'afectats. 
A ON ANEM?Per aquest motiu i perquè les investigacions estan molt avançades és pel que vam crear l'associació, ja que necessitem recaptar fons per acabar-les i trobar un tractament i la cura per aquesta malaltia i altres malalties neuromusculars. 
EL NOSTRE NOM?La vida dels malalts de distròfia muscular, entre moltes altres coses, està marcada pels escalons: un dels primers símptomes és la dificultat en pujar escales. La malaltia es caracteritza per un procés degeneratiu que condueix a la cadira de rodes, i al final, quan afecta els òrgans interns, a la mort. Hem triat el nom "conquistando escalones" perquè el missatge que volem donar és positiu i és que, a poc a poc, pas a pas, conquistarem el cim de la muntanya, trobant la cura per la nostra malaltia i moltes altres patologies semblants.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario